Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Piracki Krzakogon (Ogień) będzie odpowiednim tankiem na maga?

superczopekXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wczoraj lotnął mi z boxa Piracki Krzakogon Ogien(mowa o nim w tytule tematu).

Posiadam na woju od 1 lvla Krzaka Pirackiego Mrok i się świetnie sprawuje jako tank(woj już 73 a krzak 62)

Na łuku od 1 lvla bodajże albo i nie posiadam krzakogona Shoguna i tak samo jest super (łuk 69 lvl a krzak 55)

Na magu oczywiście nie posiadam żadnego krzaka (mag 22 lvl już) i moje pytanie się nasuwa:

Otóż tak jak napisałem w temacie, czy Piracki Krzakogon z elementem ognia będzie się nadawał na tanka?

Wiem o tym, że ma all resy 60% i może mi się przydać ale ja sam nie wiem póki go mam.

Czekam na wasze odpowiedzi i pozdrawiam :)

Opublikowano

Pirat jest bardziej zabawką niż tankiem, najlepsze trzy tanki w grze to mroczuś>centurion/shogun>normal. Oczywiście pirat też da rade potankować, lecz nie wiem jak będzie sprawował się na późniejszych lvlach, gdzie potrzeba więcej hp. Więc podsumowując jeśli nie masz kasy na lepszego to ten w zupełności wystarczy póki co.

Opublikowano

Nawet nie tank .. na nizyszm lv , jest pomoc potrzebna . A on pewnie będzie miał w miare dmg na nizsze lv to ci sie przyda + tak 7-8k hp to chwile tankie ;)

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Na początek dobry, jednak ja polecam kupić dynie/shoguna/normala. Gdy osiągniesz większy lv, będziesz potrzebował więcej hp. Najtańszym i jednym z lepszych tanków jest krzak dynia zwykły/PS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...